Szex és pornónovella helyzet

Szex és pornónovella nagyon sok helyen olvasható, ám regények, amiben szex, sőt pornó is van, nagyon kevés érhető el. Miért? Mert az írók nem tudják, hogy érték van a kezükben. Ahogy a nyugati társadalmakban, úgy Magyarországon is van erre igény, sokan olvassák, olvasnák, ha lenne. Ezért mi most meghirdetjük annak a lehetőségét, hogy az írókat előtérbe helyezve, nekik kedvezve, közzétegyünk novellákat és regényeket (egyelőre) e-könyv formátumban.

Ma, a szex és pornónovella írók, csak azért írnak, hogy a saját igényeiket kielégítsék, és persze az olvasóknak, akik habzsolják ezeket az írásokat. Az író, a szerző, gyakorlatilag egy fillért sem kap, mert nincs aki ezért fizetne. Persze látszólag más a helyzet, hiszen azok az oldalak, akik ezeket az írásokat közzéteszik, a legtöbb esetben csak a fizető látogatóknak, olvasóknak teszi lehetővé, a novellák olvasását, amiből a szerző szinte semmit nem kap. Azért írom, hogy szinte, mert elvétve akad olyan hely is, ahol némi aprót mégis csak kifizetnek a szerzőnek. 

A jelenlegi könyvkiadó rendszer, az ilyen műveket rendszerint visszautasítja, a megjelenésre esélyt sem ad. Ezen kívánunk változtatni úgy, hogy a szex és pornó írásokat, novellákat, regényeket kiadjuk e-könyv formátumban, amihez a szerzőnek egy különleges, saját értékesítési felületet biztosítunk. Így Te magad menedzselheted a könyveidet, valamint nyomon követheted az eladásokat, és kapcsolatot tarthatsz fent az érdeklődőkkel. 

Több megjelenés

A saját könyv, és könyvesbolt, csak egy szelete az egésznek. Aki csak történeteket, novellákat ír, az is részese lehet a megjelenéseknek, hiszen a közre adott írásokból időről időre, megjelentetünk egy válogatást, antológiát, ami szintén (egyelőre) e- könyv formájában napvilágot lát majd. 

Tags:
1 Comment
  1. Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
    A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
    Hozzászólások menüpontjához.
    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©  2024 Created by Platinum Design

Szex Blog

Log in with your credentials

Forgot your details?