Szextörténet Információk – Novella és Regény

A pornóirodalom, a szextörténetektől a regényekig, ugyan olyan irodalom, mint a hagyományos szépirodalom, azzal az apró különbséggel, hogy ezt sokan lenézik, és alacsonyabb rendűnek állítják be. Vajon miért?

Bátran állíthatom, hogy a szex és a pornó, lényegesen olvasottabb témakör, mint azt egyesek gondolnák. A nyugati világban, ennek van múltja, jelene és jövője is, egészen addig, amíg van rá igény. Márpedig igény az van.

Vannak olyan nézetek, amik szerint a szex nem más, mint paráznaság, ami leginkább a vallási tanításokban érhető tetten. Más megfogalmazásban a szex az tabu, nem lehet róla beszélni, de sokszor még gondolni sem. Az általános világnézet szerint, a szex, csak két emberre tartozik, nem többre. Ez eddig rendben is van, de mivel ez is az életünk szerves része, nem tekinthetünk rá úgy, mintha valami perverz szokás lenne. Sok esetben csupán dogmatikus beidegződésről van szó, másrészről a mai modern világban, szinte tiltott dolognak számít. Nem lehet róla beszélni, nem lehet megmutatni, és ezzel együtt minden, ami ezzel kapcsolatos, tiltás alá kerül.

A fentiek ellenére a szex, és pornó minden formában kedvelt, és keresett tartalom. Manapság a legelterjedtebb forma, a képi, illetve a filmes megjelenítése a témának, ám sokan a mai napig kedvelik az irodalmat is. Ennek leginkább az lehet az oka, hogy míg a képes vagy filmes változat esetében, a téma egy adott helyen, adott körülmények között zajlik, ezt látjuk, ám az írott illetve az olvasott események minden esetben az olvasó fantáziája által elképzelt dolgokat tárja az olvasó elé, vagyis mindenki azt kapja, ami számára a legreálisabb, és leginkább kedvelt.

Mint említettem, a pornóirodalom, a világ más részein már megalapozott és élő jelenség, ám Magyarországon még közel sem annyira létező, és elfogadott, pedig igény itt is van rá. A legkönnyebben fogyasztható a képi megjlenítés, vagyis a filmes és képes bemutatás, ám ehhez minden esetben szükséges valamilyen technikai háttér, és megfelelő szaktudás is, enélkül nem lehet a szexet bemutatni.

Az írással már más a helyzet, mert ezt bárki művelheti, akinek van erről némi tapasztalata, tudása, nem kell mást tenni, mint ötvözni a fantáziával, és máris megszületik egy olyan mű, ami minden olvasó számára ugyan azt adja, ám mindenkiben más nyomot hagy. Ezért is remek dolog az írás.

Sokan vannak, akik pornót írnak. Nem csak mint a szex leírása, hanem olyan történetek, regények születnek meg, amiben van szex. Ezek a művek, népszerűbbek, mint a hagyományos társaik, ám mégsem lehet ezeket büntetlenül közzétenni. Akik írtak már ilyen regényt, pontosan tudják miről van szó. A kiadó visszadobja, átiratja, és csak akkor hajlandóak kézbe venni, ha már nincs benne semmi olyan, ami a 18-as karikát kikényszeríti.

Még többen vannak olyanok, akik csak írják ezeket a történeteket, de amikor elkészül, nem történik vele semmi, bekerülnek egy mappába, a kész művek közé, esetleg egy fiók mélyére. Ők nem merik publikálni, és talán nem is tudják, hogy milyen sokan vannak, akik csak arra várnak, hogy elolvashassák.

Nem merik bevállalni azt, hogy a nevük megjelenjen a könyv vagy történet mellett, mert akkor mit gondolnának a barátok, rokonok, stb… pedig erre is van megoldás, amiben mi, a kiadó, és az a kis csoport, akik ezen dolgozunk, megmutatjuk neked, hogyan lehetsz sikeres, ha már eldöntötted, hogy akarod-e.

Látom már a lelki szemeim előtt, ahogy most kihúzod a fiókot, amiben a kész novelláid vannak, és azon gondolkodsz, hogy vajon amit most olvastál, mennyire valós. Én azt javaslom, hogy nem gondolkozz azon, hogy „mi lesz ha„. Vágj bele, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudd, milyen lehetőséged van arra, hogy ne csak magadnak írj, hanem mindazoknak, akik erre vágynak. 

Talán az is megfordult a fejedben, hogy ha mégis kitudódna, hogy ilyen szaftos történeteket írsz, mindenki azt gondolná, hogy te egy ilyen fetisiszta perverz vagy. Nyugi, ez nem így van. Gondolj Agatha Christie-re, aki számos gyilkosságot leírt, ám a valóságban egyetlen embert sem bántott. Vagy például Nemere István, aki a történeteiben bejárta szinte az egész univerzumot, de a valóságban még a holdon sem járt.

Az irodalom javarészben elképzelt, fantáziált történetekből áll, kevés kivétellel, ami a valóságból vagy a történelemből merít alapanyagot., A szex és a pornóirodalom is ilyen. Elképzelt szereplők, kitalált helyeken, fantáziált dolgokat csinálnak.

Szextörténet, Szexnovella Információk

Szextörténet és Szexnovella nagyon sok helyen olvasható, ám regények, amiben szex, sőt pornó is van, nagyon kevés érhető el. Miért? Mert az írók nem tudják, hogy érték van a kezükben. Ahogy a nyugati társadalmakban, úgy Magyarországon is van erre igény, sokan olvassák, olvasnák, ha lenne. Ezért mi most meghirdetjük annak a lehetőségét, hogy az írókat előtérbe helyezve, nekik kedvezve, közzétegyünk novellákat és regényeket (egyelőre) e-könyv formátumban.

Szex és pornónovella helyzet

Szex és pornónovella nagyon sok helyen olvasható, ám regények, amiben szex, sőt pornó is van, nagyon kevés érhető el. Miért? Mert az írók nem tudják, hogy érték van a kezükben. Ahogy a nyugati társadalmakban, úgy Magyarországon is van erre igény, sokan olvassák, olvasnák, ha lenne. Ezért mi most meghirdetjük annak a lehetőségét, hogy az írókat előtérbe helyezve, nekik kedvezve, közzétegyünk novellákat és regényeket (egyelőre) e-könyv formátumban. Olvasd tovább…

Csatlakozz az írói klubhoz, ahol megismerheted a részleteket.
Itt lesz majd a te könyvesboltod, ahol a könyveid eladod!
Olvasd a legjobb és legizgatóbb szextörténeteinket.

©  2024 Created by Platinum Design

Szex Blog

Log in with your credentials

Forgot your details?